Lomakingi

Kilpailun säännöt

Yhteistyössä Holiday Club & Kingi​
Yhteistyössä Holiday Club & Kingi​

Kilpailun säännöt

  1. Kilpailun järjestää Holiday Club Resorts Oy Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki Y-tunnus 2033337-1 yhteistyössä MTV:n kanssa.
  2. Kilpailuun voi osallistua 26.1.-31.1.2015 välisenä aikana lisäämällä kuvan Instagramiin hashtagillä #lomakingi.  Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla. Kilpailuun voi osallistua kaikissa maissa asuvat henkilöt. Kilpailun järjestäjät eivät ole vastuussa teknisistä ongelmista johtuvista osallistumisesteistä.
  3. Kilpailun järjestäjät valitsevat voittajat 31.1.2015 klo 19.30 alkavan Kingi-ohjelman lähetyksen aikana. Kilpailussa on viisi voittajaa. Kukin voittaja palkitaan jopa 200 € arvoisella lomalla Holiday Club -kohteessa. Palkinto ei sisällä matkakuluja. Palkinnon voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Holiday Club Resorts Oy vastaa palkinnon arpajaisverosta.
  4. Kilpailun voittajalle ilmoitetaan voitosta kommentoimalla hänen kuvaansa Instagramissa. Mikäli voittajaa ei kilpailun päättymisen jälkeen tavoiteta seitsemän vuorokauden sisällä tai mikäli kilpailun voittaja ei jostain syystä halua vastaanottaa palkintoa, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. Voittajan nimi ilmoitetaan Holiday Clubin nettisivuilla.
  5. Mikäli voittaja on alle 18-vuotias, täytyy palkintoa käyttäessä olla mukana täysi-ikäinen huoltaja, joka vastaa alaikäisen matkustamisesta. Voittaja vastaa täysi-ikäisen huoltajan ja holhoojiensa suostumuksen hankkimisesta. Epäselvissä tilanteissa kilpailun järjestäjillä on oikeus valita toinen voittaja.
  6. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjille oikeuden käyttää kilpailun voittajan nimeä eri viestintäkanavissa ilman eri suostumusta tai korvausta. Osallistuja luovuttaa kilpailun järjestäjille oikeuden käyttää kilpailuun ladattua kuvaa kaikessa kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Kilpailun kuvien käytöstä muussa kilpailun järjestäjiin liittyvässä mainonnassa kuvan omistajalta kysytään lupa ja sovitaan tapauskohtaisesti korvauksesta.
  7. Kuvan lataaja vakuuttaa omistavansa kaikki oikeudet kuviin ja hankkineensa suostumuksen kuvan käyttöön kaikilta siinä mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä. Kuvan tulee täyttää Instagramin käyttöehdot.  Kuvan lisääjä vastaa kuvan sisällön sopivuudesta. Kilpailun järjestäjillä on oikeus sensuroida kuvia, jotka ovat loukkaavia, häiritseviä tai muulla tavalla epäsovinnaisia. Instagram saattaa poistaa epäsovinnaisia kuvia, jotka ovat heidän sääntöjensä vastaisia kuvia. Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on arvonnan järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.
  8. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät sen säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden sääntöjen muutoksiin.
  9. Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.
comments powered by Disqus